مشهد می‌تواند پروازهای کیش را چارتر کند/گردشگری مشهد و کیش باید به یک زنجیره سفر تبدیل شود

رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی، با تأکید بر ظرفیت‌های گسترده همکاری میان مشهد و کیش گفت: بخش خصوصی خراسان رضوی آمادگی دارد با چارتر کردن پروازهای مشهد ـ کیش و توسعه تورهای گردشگری، ارتباط میان دو مقصد را تقویت کند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، محمود مادرشاهیان دوشنبه نهم شهریور ماه ۱۴۰۵ در پیش‌رویداد دومین سمپوزیوم بین‌المللی بازارهای گردشگری کشورهای عضو اکو در مشهد، ضمن قدردانی از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و معاون گردشگری این سازمان برای برگزاری این برنامه در خراسان رضوی اظهار کرد: برگزاری این رویداد در مشهد با توجه به جایگاه این استان در صنعت گردشگری و حضور گسترده سرمایه‌گذاران خراسانی در مقاصد مختلف کشور، اقدامی ارزشمند است.
رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی افزود: خراسان رضوی و به‌ویژه مشهد، سرمایه‌گذاران و فعالان توانمندی در حوزه گردشگری دارد و حضور این سرمایه‌گذاران در جزیره کیش نیز بسیار پررنگ بوده است. میان مردم مشهد و کیش نیز علاقه و ارتباط زیادی وجود دارد و این ظرفیت می‌تواند زمینه توسعه همکاری‌های گردشگری میان دو مقصد را فراهم کند.
مادرشاهیان با اشاره به برگزاری دومین سمپوزیوم بازارهای گردشگری کشورهای عضو اکو در هفتم مهرماه گفت: این رویداد یک اتفاق بزرگ برای گردشگری کشور است و خراسان رضوی باید مانند همیشه حضوری قدرتمند در آن داشته باشد. از سرمایه‌گذاران و فعالان گردشگری استان نیز دعوت می‌کنم در این رویداد حضور پیدا کنند و ظرفیت‌های خود را معرفی کنند.
رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی ادامه داد: کیش یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور است و جاذبه‌ها و زیرساخت‌های این جزیره ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری ایجاد کرده است. شرایط فعلی نباید نگاه ما را نسبت به آینده کیش محدود کند و باید برای رونق دوباره گردشگری و اقتصاد این جزیره برنامه داشته باشیم.
او با تأکید بر ظرفیت بازار مشهد برای توسعه سفر به کیش اظهار داشت: مشهد می‌تواند نقش مهمی در افزایش گردشگران کیش داشته باشد و بخش خصوصی خراسان رضوی آمادگی دارد برای توسعه این بازار وارد عمل شود.
مادرشاهیان گفت: فعالان گردشگری خراسان رضوی آمادگی دارند پروازهای مشهد به کیش را به صورت چارتر در اختیار بگیرند و حتی ظرفیت لازم برای برنامه‌ریزی روزانه پروازها وجود دارد. اگر این ظرفیت در کنار هتل‌ها، دفاتر خدمات مسافرتی و تورگردانان قرار گیرد، می‌توان بسته‌های کامل سفر به کیش را برای مسافران طراحی کرد.
او افزود: باید از ظرفیت افرادی که در حوزه اقامت و گردشگری فعالیت واقعی دارند استفاده کنیم و به سمت توسعه تورهای گردشگری برویم. ترکیب پرواز، هتل و خدمات گردشگری می‌تواند سفر به کیش را برای بازار مشهد توسعه دهد و ارتباط میان دو مقصد را به یک زنجیره واقعی سفر تبدیل کند.
رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی همچنین بر اهمیت توسعه همکاری با کیش‌ایر تأکید کرد و گفت: کیش‌ایر برای مردم مشهد و فعالان گردشگری این شهر شناخته‌شده است و علاقه زیادی برای استفاده از پروازهای این شرکت وجود دارد. توسعه همکاری در این زمینه می‌تواند به افزایش ارتباط هوایی مشهد و کیش کمک کند.
مادرشاهیان با اشاره به آمادگی جامعه هتلداران و تشکل‌های گردشگری خراسان رضوی برای همکاری با کیش بیان کرد: جامعه هتلداران، کانون تشکل‌های حرفه‌ای و دفاتر خدمات مسافرتی استان می‌توانند ظرفیت‌های خود را در اختیار توسعه این مسیر قرار دهند و در کنار سازمان منطقه آزاد کیش برای افزایش سفر میان دو مقصد فعالیت کنند.
او گفت: گردشگری می‌تواند در شرایط اقتصادی کشور نقش مهمی ایفا کند و تقویت گردشگری داخلی و خارجی علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق کسب‌وکارها، به ماندگاری منابع مالی در اقتصاد کشور کمک می‌کند.
رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی در پایان با اعلام حمایت از دومین سمپوزیوم بازارهای گردشگری کشورهای عضو اکو اظهار کرد: فعالان گردشگری خراسان رضوی آماده‌اند با حضور پررنگ در این رویداد، ظرفیت‌های استان را معرفی کنند و در مسیر توسعه همکاری‌های گردشگری میان مشهد، کیش و کشورهای منطقه گام بردارند.

انتهای پیام/

کد خبر 1405061000967
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha